22.11.11

Dolços Romans

Recepta de dolços d'Astorga
 
















A més a més d'unes bones disfresses vam guadir d'uns dolços d'Astorga que són de l'época romana.
Us ensenyarem a fer aquest dolços que si em permitiu els comentaris eren boníssims. 

Els ingredients que
necessitem són:
 
- 1 rotllo de pasta de full Estirat de UNS 600 grs.
- 500 cc. d'Aigua.
- 750 grs. de Sucre.
- 3 cullerades de mel.
- Unes gotes de llimona.

I la seva elaboració és:
Tallar la pasta fullada en quadrats de 5 x 5 centímetres i amb un descortxador de pomes o un altre estri similar, fem un forat al mig de cada quadrat. Col·locar a la placa del forn els quadrats, folrada de paper d'enfornar i coure a un 190ºC fins que estiguin daurats i secs.
En una cassola posar l'aigua amb la sucre, la mel i les gotes de llimona i portar-la al foci esperar a que bulli uns minuts, llavors i submergint, les pastes fullades ja cuits, en aquestalmívar calent, deixant-los uns minuts. Per a cada cara fins que estiguin ben humits i els dipositem en una safata. Al dia següent ja les podrem consumir.

 

















Aquí teniu un enllaç que us ensenya com fer els dolços d'Astorga:
 

2 comentaris: