4.11.12


Zeus (Ζεύς)

 En la mitologia grega Zeus representa el déu del cel,de la terra i de tots el déus, així mateix s'encarrega de supervisar tot l'univers. Els seus atributs són el llamp, el ceptre i l'àguila(representada com a símbol de poder).

Zeus és el fill més petit de Cronos i Rea, a més de la seva família es molt reconegut per les nombroses amants i aventures que va tenir, tant amb mortals com deesses, de les quals van sorgir diferents déus i herois,com: Ares, Atenea, Apolo, Artemisa, Afrodita, Dionís, Hebe, Hermes, Hèracles, Helena de Troia, Hefest, Perseu, Minos i les muses.



En aquest vídeo podreu observar una petita part d'un documental del qual es parla sobre Zeus i altres déus de la mitologia grega.



Avui dia, encara s'utilitza aquest nom de la mitologia grega per utilitzar-lo de logotip i designar un objecte o qualsevol altre cosa, amb l'objectiu de caracteritzar-lo amb les influències d'aquest Déu. Com per exemple, en aquesta fotografia, en la qual mostra la ideologia d'un sistema informàtic anomenat Zeus i ens indica el poder del serveis que pot oferir.

                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada