17.5.12

Receptes Romanes

Tyropatinam


Ingredients Principals

  • 500 ml de llet
  • 6 ous
  • 150 g de mel
  • Pebre molit
Preparació de la Recepta


El primer que cal fer és escalfar la llet amb la mel i remenar perquè es barregi. Deixem temperar una mica i afegim els ous i el pebre.

Bolquem el contingut en una flamera i ho cuinem al bany maria al forn, tapat, a 120 º C, fins que qualli.


Dolços casolans


Ingredients Principals
  • Dàtils
  • Nous
  • Pinyons
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Mel
  • Pebre.
Preparació de la Recepta

Es treuen els ossos dels dàtils y s'omplen de nous o pinyons.
S'emboliquen amb sal y es fregeixen en un recipient amb la mel cuita.
I per finalitzar, s'empolvoren amb pebre mòlit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada